Post by spurnesombtagas on Feb 24, 2022 7:36:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod wiele punktów ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop! Puzzle Game Legend 2022 version ▞▞▞
Jako zapalony gracz tej gry gram 24/7. Zauważyłem przez ostatnie kilka dni, że możliwość zdobycia dodatkowych bąbelków (po obejrzeniu reklam), gdy jest bliski wyczerpania. Ta opcja nie pojawiała się. Aby było jasne, nie odnoszę się do 5 dodatkowych ruchów za +100 monet PO przegranej grze bez wyczyszczenia wszystkich bąbelków.
Śmieszna ilość reklam. Zabiera z gry zbyt wiele. Poświęć więcej czasu na reklamy niż na granie.
Zabawne, ale niedostępne dla osób z daltonizmem. Nie można łatwo odróżnić zielonych/pomarańczowych/żółtych bąbelków. Tyle reklam!
Za dużo reklam. Grę zatrzymam się 10 minut. W tym czasie były 4 reklamy.
Lubię to, bardzo ładne i bardzo zabawne, różne poziomy i kolorowe
Masz kilka dobrych wyzwań.
Oceniłbym wyżej, gdyby nie fakt, że kolor bąbelków.Kiedy masz do dyspozycji tylko zielony i różowy, dlaczego jedyną opcją jest niebieski i pomarańczowy? I to jest każdy poziom, miałem nadzieję, że będzie miał aktualizację i naprawi to. Nie zamierzałem nawet pisać recenzji, dopóki nie pozostały mi tylko dwie czerwone bańki, a jedynym, który wyskoczył, był zielony... Prawie usunięty. Wracając do głównego punktu, jeśli gra potrafi rozpoznać kolory na końcu (głównie), dlaczego nie do końca?
Pierwsze kilka rund, gra wydawała się kiepska, ponieważ łatwe rundy kończą się tak szybko, a po każdym meczu jest reklama. Podoba mi się jednak, że wciąż buduje się do setek poziomów. Minusowe gwiazdki za grę często nie dostarczają swoich bonusów po obejrzeniu dla nich dodatkowych reklam.
Świetne na kilka pierwszych gier, a potem? Poruszanie się po poziomach jest prawie niemożliwe dzięki komputerowemu systemowi, który umieszcza pojedyncze kolorowe kule obok siebie, a następnie oferuje Ci tylko te kule, których nie potrzebujesz. Bardziej naprawione niż podejrzana maszyna do owoców...
Kolory bąbelków nie są przypadkowe. Staje się jasne, że gra jest zaprogramowana tak, aby zapewnić ci wystarczający sukces na poziomie, aby wystarczyło obejrzeć reklamę, aby ją ukończyć. Niestety, jak zawsze wydaje się, że działa między poziomami, ale rzadko wydaje się, że "łączy się", gdy potrzebuję jednego, aby ukończyć poziom. Poczekaj, aż zaczniesz krwawić zielony pinnen poniżej 8 czerwonych, a następne 10 bąbelków będzie niebieskich i zielonych....nie losowo...programowanie śmieci, aby zachęcić do klikania przynęty
Mam tę grę dopiero od kilku godzin. Naprawdę chciałem się tym cieszyć, ponieważ jest to rodzaj gry, który lubiłem w przeszłości. Jednak jestem na 18 poziomie i musiałem oglądać 30-minutową reklamę między każdym poziomem. Każdy z wyskakującym okienkiem „bez reklam”. Trwają dłużej, niż zajmuje mi granie na każdym poziomie. Mam pół tuzina aplikacji, które mi płacą i mają rzadsze reklamy. Jest gorzej niż telewizja kablowa z lat 90-tych. Straciłem zainteresowanie na poziomie około 9.
Ponownie oceniłem grę do trzech gwiazdek z pięciu. Reklamy stały się tak irytujące. Nie mam nic przeciwko obserwowaniu dodatkowych piłek, ale często przypadkowo dotykam reklamy, a teraz konieczność oglądania jednej z nich, aby spróbować ponownie poziomu, jest ostatnią kroplą, więc odinstalowuję ją. Szkoda, bo tak długo się tym cieszę.
Ta gra była przyjemna, dopóki grywalne reklamy nie przestały się kończyć. Nie mam nic przeciwko reklamom, rozumiem ich przyczynę. Jednak reklama, która pozostaje na ekranie przez trzy, przez, 5 minut bez timera, bez x w rogu, tylko irytująca strzałka próbująca skłonić cię do gry, sprawia, że gra jest bezużyteczna.
Bardzo dobrze, mija pora dnia
Crazy Cooking - Star Chef Thông thường vyvz
W KOŃCU !!! 👏👌🤗💋 Gra bubble pop, która jest bez dodatków, łatwa do grania i BEZ niekończących się poziomów podrzędnych, to po prostu bąbelkowy trzask NIESAMOWITA ROZGRYWKA
Przyjemna i lekka gra
Baw się dobrze, spędzając z nim czas
Gra jest fajna i staje się coraz trudniejsza w miarę postępów
To przyzwoita gra typu bubble pop, ale czasami wydaje się, że zmusza cię do zaliczenia poziomu, aby wydać 1,99 USD na więcej strzałów.
Ta gra lubi cię oszukiwać, jeśli nie wydajesz na nią pieniędzy. Nie marnuj czasu i pieniędzy
Aż do poziomu 762 teraz bez konieczności kupowania niczego, co jest świetne. Po prostu zmienili to teraz, więc nie możesz wcześniej zrestartować poziomu bez głupszych reklam, jak kiedyś. Ponieważ majstrowali, ciągle się zawiesza i po prostu wraca do reklam. Chyba czas się pożegnać 🤷
Właśnie obciążyłeś mnie 39 £ 0,50 .... Myślałem, że używam gwiazdek, aby kontynuować grę .... Gwiazdy opadły, gdy ich użyłem .... bez wzmianki o kosztach .... Będę usuwanie tej gry..... złodziei
W tę zaskakująco wymagającą grę można grać godzinami lub minutami. Pasuje do Twojego harmonogramu. Wzmocnienia są cudowne. Gra jest łatwa do zrozumienia i wykonania.
Gra jest fajna, ale dodaje każdą rundę, która trwa tylko od 15 do 30 sekund! Następnie dodatek blokuje się za każdym razem, więc musisz ponownie załadować grę . Jak dotąd nie warto. Jeśli po kilku tygodniach to poprawię, nie będzie lepiej to usuwam!!!
Bardzo mi się podoba, ale dlaczego, kiedy kręcę kołem, dostaję tylko 15 monet? Jak poważnie. Codziennie przez 3 miesiące, bez względu na to, gdzie uruchomię koło na początku gry, zatrzymuje się na 15 monetach. Po prostu ustaw tę kwotę za każdym razem, gdy gracz wróci do gry, zamiast dawać fałszywą nadzieję.
Do wielu reklam przepraszam, że je usuwam
Ciągle mam problemy z grą. Wysłałem e-mailem bit.mango i otrzymałem polecenie, aby poczekać na aktualizację, aby naprawić drobny błąd. Cóż, zrobiłem to i jest jeszcze gorzej. Reklama ciągle pojawia się na środku ekranu, uniemożliwiając grę. Jeśli nie zostanie to szybko naprawione, zrezygnuję z gry, co byłoby wstydem, ponieważ bez tych problemów jest to fajna gra.
Zabawna gra i niezbyt wymagająca. Szkoda, że wszystkie reklamy w końcu sprawiają, że jest to nie do zniesienia. Rozumiem, że chcesz otrzymywać wynagrodzenie za swoją pracę, ale wiele dzisiejszych gier to tylko reklamy generujące dochody, przebrane za gry. To jest jedno z tych!
Nie chodzi o liczbę reklam, ale o to, że połowa reklam jest zepsuta i nie ładuje się. Siedząc tam, czekając, aż się załaduje, ale nigdy się nie dzieje. Jeśli reklamy używały również ustawień wewnętrznych (takich jak wyłączone dźwięki i muzyka) zamiast zawsze (gdy reklama się ładuje) odtwarzać muzykę i inne dźwięki. Nie wiem ile reklam, większość reklam jest zepsuta i nie ładuje się.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Sestavljanke tag
Gra jest super.
Ta gra nie jest wystarczająco zabawna, abyś chciał znosić trzy reklamy na poziomie. Wszystkie gry tego wampira są takie same i wszystkie są do bani w podobnym stopniu.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Geduldsspiele ytaa
Chcę tylko, żeby programiści wiedzieli, że jeden z Twoich reklamodawców przejął kontrolę nad Twoją grą. Reklama Wordscapes Search nie zapewnia wyjścia na końcu promocji, ale utknąłem w grze. Jedynym sposobem, aby się z tego wydostać, jest zabicie aplikacji. Możesz nawet nie być tego świadomy. Rozwiąż ten problem, ponieważ uwielbiam grać w tę grę. Dziękuję Ci.
Wciągająca gra. Reklamy nie są przytłaczające. Zawiesza się co 2 lub 3 poziomy, więc odinstalowuję.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend પઝલ mjur
Było świetnie, dopóki się nie zawiesza! Idź obejrzeć reklamę, by zobaczyć dodatkowe ujęcia, ale teraz nagle się wyłącza, wyłącza i przenosi mój telefon na ekran główny.
Za każdym razem, gdy próbujesz zdobyć dodatkowe strzały na koniec gry, teraz się zawiesza i wraca do ekranu głównego. Dopiero dzisiaj zacząłem to robić, grałem miesiącami bez żadnych problemów. Ponowne uruchomienie telefonu nie przynosi efektu.
To świetna i relaksująca gra. Dość wciągająca. Dałbym mu nawet 5. Powodem, dla którego jest to 4, a nie 5, jest taki, że jest tak wiele reklam. Rozumiem, gra jest darmowa i tak zarabiają, ale nie możesz mieć zbyt wielu reklam. Dosłownie dają ci reklamę za każdym razem, gdy kończysz poziom, CO! Wciąż świetna gra, po prostu stonuj reklamy.
Mnóstwo zabawy. Za dużo reklam