Post by spurnesombtagas on Feb 24, 2022 7:27:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť mince ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
Like😀😀😀😀😀😀
Doteraz to bola zábava.
Nech sa páči
Chlapec
Príliš drahé upgradovať na najlepšie určité úrovne
Veľmi zle
Hral som to, dávajú mi len diamantové drahokamy, menej mincí potrebujem mince na vylepšenie svojho vybavenia Pracujte na tom
Nie zlá hra
Táto hra je veľmi podobná kuchárskemu šialenstvu pre každého. A v tejto hre som si kúpil lyžice a zobrali mi peniaze. Som tak nadšený, že som našiel túto. Nemôžem sa dočkať, až budeme hrať ďalej.
Idiotská hra sa reštartuje znova a znova.
Táto hra je hrozná v ázijskej fusion reštaurácii a keď ťuknem na šťavu, zamrzne
Nie je obľúbený
Táto je doslova ako každá iná hra na varenie, ktorú nájdete v obchode Play. Začnite od základov a potom zarobte dosť na upgrade všetkého.
Páčilo by sa mi to viac, keby to nebolo prekliate "prasiatko" otravovanie!
Crazy Restaurant 2021 Arkade zfon
ok dicoba
Veľmi sa mi páči táto hra... hrám ju prvýkrát, vlastne si ju inštalujem z recenzií❤️❤️
Je to cool
Stále v mojej prvej reštaurácii, ale zatiaľ som ohromený. Nič nespálite, vyhrali ste každú úroveň a pri sledovaní reklamy je k dispozícii množstvo bezplatných drahokamov a mincí. Pokiaľ bude jednoduché tempo pokračovať, zvýšim svoje hodnotenie – hral som veľa týchto hier, prudko sa zvyšujú obtiažnosť, ničí to zábavu a robí to pestrým príjmom, z ktorého herný vývojár nemusí profitovať. ich práca. Tak dúfam, že to zostane príjemné a zaujímavé!
Crazy Restaurant 2021 آرکید rev
সছশ ঞনথহঞৌদঢথছঞ Uov👠👠📿🍉🍓🍊🍇🌭🍱🍟🍱🍟🍃🍌
Je to v poriadku.....
Túto hru hrám už niekoľko dní a musím priznať, že ma baví! Je to zábavná hra a najlepšie na nej je, aká je krásna a dobre urobená. Krásne farby a kvalitná grafika je pre moje oči taká príťažlivá. Odporúčané!
Trochu náročná, ale zábavná hra
Nedovolí mi dotknúť sa jedla, ktoré som položil na sporák Vymazal som túto hru, dávam jej hodnotenie 0, toto je druhýkrát, čo aktualizovalo vašu hru, oprava chýb bola dobrá, keď som prvýkrát začal, ale keď sa dostanete na vyššie úrovne to zamrzí
zaujímavé
Crazy Restaurant 2021 Arkade mnsq
Dcf😛🚭🚭🚭⏩
Je to také zaujímavé
Nepáčil sa mi pravdepodobne jeden z mojich najmenej obľúbených
Táto hra sa mi páči viac ako ostatné
Láska hra Láska hra
skvelé!
Je to v poriadku, ale bude to ťažšie
Posledná aktualizácia 04.02.2020 je nová reštaurácia Golden Dragon. Ale nemôžem hrať túto reštauráciu. Vždy, keď spustím úroveň 1, je napísané ZATVORENÉ a keď sa vrátim DOMOV, stratil som 1 život 😪😪😪
Sper hra
😊
Je to tak zlé. Prečo nemôžem hrať v inej reštaurácii? Ako hamburger
Milujem túto hru😍😎😁
Je to veľmi zaujímavá hra
Crazy Restaurant 2021 آرکیڈ zmh
Milujte túto hru, nemusíte platiť, aby ste vyhrali. Milujem rýchle tempo, úrovne sú trochu dlhé, ale som si istý, že to bude náročnejšie. Úžasná hra na varenie a páči sa mi, že ak máte sťažnosť alebo kompliment, vždy to okomentujú a poskytnú dobrú radu, ktorá je zriedkavá, viete, že ju hrajú z lásky k hre a sú hrdí na svoj produkt!
Dobrá hra do minulosti
Neotvára sa... načítava sa načítava sa načítava...
zatiaľ celkom pekná a jednoduchá hra, ale načítanie trvá dlho
Je to zábavná dynamická hra
Zaseknutie pri načítaní sa nestiahne na použitie offline
Takže veľmi dobrá hra
Je to dobré, ale v tejto hre je podpora dávaním peňazí 👍👍👍
Je to v poriadku
Bubbu School – животни сладури Казуални rldp
Ľad
Len to začalo tak dobre
Dobrá a používaná hra
môj