Post by spurnesombtagas on Feb 24, 2022 7:18:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Jump 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Jump 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çox xal aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Jump 3D 2022 version ▞▞▞
Qeseg oyundu
Stick War: Legacy Strategi urrs
Qəşəng
Darıxdırıcı oyun hər dəfə qəzaya uğrayanda və mən onu yenidən quraşdıranda yenə baş verdi
Çox ela oyundu hamıya tövsiye edirem🤩🤩🤩🤩
1-də əyləncəli idi, sonra sadəcə əyləncəli deyildi
Bu oyun hər zaman möcüzədir 😃
O qədər də əyləncəli olmadığı üçün reklamları hər zaman görəcəksən. Reklamlar onu əyləncəli kimi göstərir, amma oyun çox darıxdırıcıdır. Buna görə çox üzüldüm, ona görə də bir-iki gündən sonra oyunu sildim
Bu oyunu sevirəm ki, kimsə butulkanı fırlatanda onun heyrətləndiricisi var, ona görə də şüşənin niyə belə qırıla bildiyinə dair heç bir fikrim yoxdur, ona görə də oyununu hazırladığınız üçün sizə təşəkkür edirəm!
Mən bu oyunu 4 ildir DL. köhnə nəvəm və mənim oyunum oldu .. Bu mənim yeni "get" oyunumdur.. dəli.. Bu oyun "sadə və darıxdırıcı görünür"...Bir neçə sürətli raund oynadıqdan sonra (hətta 1-ci raunddan sonra da) özünüzü asılılıq hiss edirsiniz.
Bu oyun inanılmazdır. Mən şüşənin necə döndüyünü sevirəm. Yəqin ki, evdəki yerləri görmüsünüz və bu, çox gözəldir. Bu həm də hərəkətləriniz haqqında düşünməli olduğunuz bir oyundur, yoxsa öləcəksiniz. Biz sadəcə olaraq onu sevirik və ümid edirik ki, şüşəni təhlükəsiz şəkildə təkrar emalda saxlayacaqsınız.😃
Pis
Sadəcə bunun şüşə flip 3D-dən götürülmüş bir fikir olduğunu söyləyərək düşünürəm? Bildiyim tək şey odur ki, eyni olan iki oyun var və butulka çevirmə 3d 0.0
Əyləncəlidir, amma mən yıxılmağa və geriləməyə davam etdim, ona görə də 3 oldu
Bu proqram məni çox qəzəbləndirir, çünki mən heç bir səviyyəni, hətta bir səviyyəni keçə bilmirəm. Mən ona yalnız 2 ulduz vermək istərdim və əgər hər kəs tam nəzərdən keçiribsə, lütfən (bəli) düyməsini basın.
Bu oyun çoooooooooooooox
Bu aparan olsun
Çox cəlbedici oyun.. sizi maraqlandırır. Yaxşı işinizi davam etdirin, tərtibatçılar. Çox sağ ol.
gözəldi
Ən yaxşısı deyil, amma xoşuma gəlir
Bottle Jump 3D Arcade bhch
op hai amma pulsuz atəş jetna nahi yaxşı oyun bu oyunu bəyənirəm kədərlənəndə bu oyunu oynayacam
Çoooooooooooooooooooooooooox
Əladır oynamağa dəyər
Onun 82 səviyyəsi o qədər pisdir ki, bu oyunu 82 səviyyəyə çatsanız, 82 səviyyəsində hiylə var, sonra oyunu silin
Daha mürəkkəb səviyyələri keçməyə kömək edən gücləndiricilərə sahib olmaq gözəl olardı. Ancaq bu pulsuzdur, buna görə də heç bir şikayət deyil. Bu proqram artıq oğluma çox əyləncə gətirdi. Səviyyə qurucusu dostlara göndərmək üçün əla olardı.
🤔
Məntiq oyunudu elə bil beyin işlədən 😉
Eeela suuuuppper hewengg
Mən bu barədə Mistplay-dən istifadə etdim və o işə yaradı! hətta mistplay da bunu nümayiş etdirdi! MƏN BU OYUNU SEVİYORUM ONU ÖZÜNÜZ sınayın!
Cok super oyun 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🇦🇿👍👍👍👍👍👍👍👍👍 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Bottle Jump 3D Arkādes spēles ihph
Telefonunuzda heç bir şeyə toxunmadığınız zaman oyun çox əyləncəlidir, çünki bu oyunu sevdikdən sonra heç bir reklam yoxdur, çünki çox az şey var, çünki reklam etməyi xahiş etdiyim yeganə vaxt daha çox qiymətli daş və ya ikinci şans əldə etdiyim zaman olur, lakin bu oyun super əyləncəli hamı bunu endirməlidir, çox əyləncəlidir mən 5 ulduzlu reytinq alıram, kaş ki, daha çox edə bilsəm də, bu oyunu çox sevə bilmirəm ❤️
Yaxşı, amma eyni zamanda, darıxdırıcı
Mən ona daha çox ulduz verərdim, amma çox reklam var
Bottle Jump 3D آرکیڈ zkk
super швщчв ововвт менпцо лчшсщуа дзвд двдув ссссс оооооол ццццццц ккккууу чввдвдвдвжк лсдс ла сжв дв сду даоа лв двос лвдсда латсдв дадсда лвдсда лвдатаддс двд гвл ნ ბნზხკსლზ ჯნსკხმსნ მსმკზკს super
Pis Çoxlu reklam sizi bəyənmədiyim səviyyədə yenidən işə salır
Yaxşı oyundu. Əla deyil Amma yaxşıdı... Onna görə elə dörd ulduz vermişəm.. Görüntüsü pis görünmür Hələlik dostlar
Quraşdırılması çox uzun sürdü və bir az darıxdırıcı 3 ulduz aldı
Çox gözəl oyun
maraqli oyundur
Çox asandır mən asan oyunları sevmirəm
m.tt-dən yaxşı deyil
Bu çox çətindir, mən bu oyunu quraşdıracağam
Çox silahdır, amma şüşələri ala bilməyəndə xoşum gəlmir
Hər şey qaydasındadır və oyun məni sakitləşdirir və bəzi yeniləmələr var ki, daha uzun raundlar istəyirəm və daha realist görünür və onu daha əyləncəli edir
Şüşə atlama həqiqətən yaxşı oyundur, Coca-Cola Waters hər şeyi edə bilərsiniz
Bu oyun çox əyləncəlidir, adətən mən o qədər darıxıram ki, planşetimi əlimə götürüb nəsə oynamaq istəyirdim, amma oyunum yox idi, amma butulkaları çevirməyi sevirəm, ona görə də bunu oyunda etmək daha yaxşıdır, ona görə də bu oyunu yükləyəndə çox əyləncəli idi mən onu hər gün oynayıram və bu oyun beyninizi çürütmür, çünki siz harada dönəcəyinizi və hər şeyi düşünməlisiniz, ona görə də bir növ riyaziyyat oyununa bənzəyir, amma bu, riyaziyyat oyunu deyil, ona görə də yükləyin Bu gün oyun həqiqətən əyləncəli olacaq söz verirəm