Post by spurnesombtagas on Feb 24, 2022 7:15:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ iespējot Mīklas ▞▞▞
▞▞▞ Beach Buggy Racing 2 2022 version ▞▞▞
Lūdzu, pievienojiet "balss tērzēšanu". Lūdzu! Man ļoti patīk šī spēle. Es ceru, ka šai spēlei ir pievienota spēļu izstrādātāju balss tērzēšana.
Šī ir ļoti laba spēle, bet daži varoņi un transportlīdzekļi nāk par to
Pirmkārt, paldies izstrādātājiem. Tagad, salīdzinot ar pirmo versiju, es domāju, ka viena ir piemērota, taču šīs jaunās versijas ieguvums ir nedaudz mazāks, kas man nepatīk. Bet kopumā spēle ir pārsteidzoša. Vēlreiz paldies 🙏🙏👍
Man patīk šī spēle, lūdzu, atjauniniet šo spēli, lai padarītu to labāku, es spēlēšu visu mūžu, kuru spēlēju kopš bērnības
Spēle radīja atkarību līdz nesenajam atjauninājumam 2022. gada 21. decembrī, kurā tika mainīta energosistēma. Man personīgi jaunā sistēma nepatika varbūt tāpēc, ka biju tik ļoti pieradis pie vecās. Turklāt es tikko izbraucu ārpus 2 kartēm, kad mani notrieca Hidra, kamēr biju aprīkots ar vairoga jaudas padevi!
Spēle ir jauka, taču automašīnas stūres jutīgums nav labs, salīdzinot ar pludmales bagiju. Man tik ļoti patīk dūre.
Izmantojiet, lai mīlētu spēli. Taču jaunākie atjauninājumi, īpaši jaudas sistēma, ir šausmīgi. Nevar veikt papildu jaudas, kad tiek izmantota pašreizējā. Nav jautrības vispār. Jaudas lietojums ievērojami samazinājās. Spēle tagad ir patiešām garlaicīga. Ja vēlaties palielināt citu jaudas lietojumu, nevis padarīt tos interesantākus.
Visu laiku labākā spēle, taču reklāmu sistēmas maiņa no 1 = 2 stundām uz 1 = 30 min (400% uzcenojums) un pēc tam uz 1 = 1 stunda (200% uzcenojums) ir nepareizs veids, kā gūt peļņu no šīs spēles. Mēs visi esam apmierināti ar 1 = 2 stundām, tāpēc kāpēc gan nepalielināt to. Tā vietā, lai gaidītu līdz beigām, lai saņemtu papildinājumu 2 stundas 6 stundu kastē, varat vienkārši noskatīties 3 pievienojumus. --- Ikviens gribēja paātrināt, bet IKVIENS NEGRIBĒJA pievienot pievienošanas ātrumu. Es skatītos 3 6 stundas, nekad 1 stundu, nekad
Tas ir skumji, nav daudz ko citu teikt. Pēdējie divi atjauninājumi sabojāja spēli Izstrādātājiem noteikti bija daudz olu riekstu. Reversās trases ir tikai slinks attīstības veids. Kastes video ir sliktāki. Un visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi – pēdējā atjauninājuma jaudas papildinājumi. Viņi arī sūkā. Nez, vai izstrādātāji kādreiz lasa atsauksmes. Visticamāk ne
Lūdzu, Kristus dēļ.... Iespējojiet tiešsaistes vai bezsaistes vairāku spēlētāju režīmu... Tas patiešām nogalina spēli. Paldies
Jūs paveicāt ļoti lielisku darbu ar spēli, un man tā ļoti patīk, bet laipni dariet kaut ko ar jaudas palielinājumiem, jaudu saraksts ir daudz, taču vienlaikus varat izmantot tikai 8 no tiem. Lūdzu, pagariniet 8 līdz 12 paldies.
Ārkārtēja spēle..... Neesmu redzējusi sacīkšu spēli ar tādu vadību. Man šķiet ļoti jautri atrast slepenās dziesmas dažādās vietās. Labākais faktors ir tas, ka šai spēlei nav nepieciešamas biļetes. Bet viena no problēmām ir tā, ka visām lietām, piemēram, automašīnām un jauniem priekšniekiem, ir nepieciešams milzīgs daudzums dimantu, un lielākā daļa automašīnu un priekšnieku ir pieejamas tikai ar naudu.
Jauns atjauninājums ir nepatīkams. Jūs nevarat izvēlēties jaunu jaudu, kamēr vecā nav beigusies. Pat ja mēs izmantojam jaudu, mēs nevaram izvēlēties jaunu. Es labi pavadīju laiku ar spēli. Bet tagad es par to zaudēju interesi.
Man patīk šī spēle, bet vienuma atjauninājums, lūdzu, es domāju, ka šajā spēlē tiek izmantoti daudzi vienumi, bet tagad tā nav... es esmu tik skumji, lūdzu...
Atgrieziet 2 stundu lodziņus vienai reklāmai, lai atvērtu 4 stundu, vai sagaidiet daudz vairāk 1 zvaigznes atsauksmju. Man tagad ir 8. līmenis un man tas patika. Vairs ne. Jaunie spēlētāji tiek brīdināti.
Hei, puisis, mīlu savu spēli, tiešām forša! Es domāju sniegt jums šo lielisko ideju par bbr2 varoni, kuru es saucu par FireFreeze. Tas varētu vienlaikus izšaut uguni un ledu (priekšpusē un aizmugurē), šo iedarbināšanu sauc par kosmisko dzesēšanu. Tātad, vai jums patīk mana ideja? Raksturojiet to visu, ko vēlaties! 😎
Tas ir labāks par pludmales bagiju ar labāku grafiku, un jums būs daudz jautrības
Es to mīlēju agrāk. Vairs nav Kāpēc jaudas pikaps rīkojas šādi? Spēle atkal nav interesanta. It īpaši, kad es savācu putekļu sūcēju. Tas nenotiek, ja vien es nenomiršu vai nesasitu. Tas aizņem vietu jaudas palielināšanai. Ir nepieciešams laiks, lai pārietu uz jaunu līmeni. Pirms jaunināšanas jums ir jāspēlē tās pašas arēnas līdz 700 reizēm. Kāda jēga? 15. līmenī jūs saņemat 176 punktus par 1. vietu, un jums ir jāsasniedz gandrīz 1 miljons, lai veiktu jaunināšanu. Tas nozīmē, ka man ir jāspēlē vairāk nekā 1000 reižu, TAS ir garlaicīgi un nogurdinoši
Šī ir visu laiku labākā spēle
Beach Buggy Racing 2 Motorsport pzb
spēle bija uzticama. Beach Buggy Racing 1 bija foršs, bet 2. spēle ir neticama Beach Buggy Racing 2 ir labākā Vector Uint spēle!😎😆😁
Šī ir viena no manām iecienītākajām spēlēm, bet es piešķiru 3 zvaigznes salīdzinājumā ar iepriekšējo versiju. Nekas nav jaunināts, izņemot dažus jaunus līmeņus un dažas grafikas.
Labākā spēle jebkad es pat varu spēlēt šo spēli visu nakti bez miega vīrieša, es noteikti mīlu šo spēli, tās labā lieta, tai nav nekādu problēmu, kas liktu jums sūdzēties, man patika BB sacīkstes, jo bērnībā es to pabeidzu tas ir 7 reizes, bet šī spēle ir OP līmenī, labākais ir tas, ka es varu spēlēt ar citiem cilvēkiem visā pasaulē, tik fantastiski!
Ļoti smieklīga spēle, kas man liek ļoti smieties, bet vai varat, lūdzu, atvieglot vadītāja un automašīnas izaicinājumus, un vai varat salabot šo lietu, kad es atrodos akvārija iekšpusē un ikreiz, kad braucu uz sienas, mana automašīna iekrīt pilnīgā haosā
Šajā spēlē man nav tāda krituma kā pludmales bagijam 1, jo šajā spēlē šķiet, ka jūs spēlējat tikai tāpēc, lai spēlētu, nav tādu līmeņu kā pludmales bagijs 1, kas radīs vēlmi spēlēt spēli grūti kā jebkad, lai tikai sasniegtu nākamo līmeni, ko spēlējat, un nespēlējiet jaunus līmeņus, lai sasniegtu tieši tāpat
Beach Buggy Racing 2 Versenyzés jge
Labs, bet jauns taimera, kas parāda jaudu, atjauninājums nav laba ideja, kas to ir devis.
Steampunk Defense: Tower Defense Stratēģiskās spēles rqt
Jaunais jaudas atjauninājums ir sliktākais vecais bija super
Kādreiz bija jautra spēle. Tagad smieklīgā reklāma "samazināt 30 minūtes" ir vienkārši absurda..!! Skatieties 4 reklāmas tikai par vienas parastās kastes atvēršanu..! Maksa par 12 dārgakmeņiem, lai atvērtu vienu regresu, bet 10 dārgakmeņu iegūšana vienā griešanās laikā notiek reizi miljardā gadu..! Kļūstot par pay2win spēli.
Man ļoti patīk šī spēle, jūs varat izveidot savu automašīnu un jūs varat iegūt jebkuras automašīnas, kas jums patīk, šī ir visu laiku labākā spēle 😃😃
Man patīk šī spēle, tā ir vēl jautrāka nekā pirmā, un man tas jāsaka visiem (vektora vienības) dalībniekiem, ka jums vajadzētu būt ļoti lepniem par to, ko esat izveidojis, un es ar nepacietību gaidu, kad varēsiet spēlēt un izbaudīt nākamo. spēle
Laba spēle, bet pulēšanas laiks ir īss, lūdzu, palieliniet to
Tā ir laba spēle, taču ir pārāk daudz reklāmu notikumu, ja mēs nevēlamies skatīties šīs kaitinošās reklāmas.
Ja jums nav jaunu dziesmu, ko piedāvāt, atstājiet to mierā! Es biju tik sajūsmā, ka esmu atvēris jaunu ierakstu, lai atklātu, ka tas ir tas pats, ko esmu atvēris iepriekš, un es tikai nepamanīju, ka tas ir noņemts ar jauno atjauninājumu, un jums tie ir jāatbloķē vēlreiz. Nelabojiet to, ja tas nav salauzts! Turklāt joprojām ir nepieciešama tiešsaistes vairāku spēlētāju iespēja spēlēt ar draugiem reāllaikā, nevis simulācijas. Atņēmu savas 5 zvaigznes un iedeva jums 3! Izņemot to, joprojām lieliska spēle!
Ok bye bye BBR uz visiem laikiem, pēdējie 2 atjauninājumi ir padarījuši šo spēli sliktāku. Tik daudz laika un naudas iztērēja veltīgi. Šis jaunais atjauninājums samazināja ieslēgšanas laiku, kā arī kaitinošo slota aizņemšanu līdz aktīvai darbībai, par ko es iztērēju tik daudz naudas. Laiks atgriezties pie NFS un Asphalt.
Spēle ir tik pārsteidzoša... Bet es tikai domāju, ka spēlēju šo spēli 2 gadus, man nav vairāk draiveru! Bet spēle ir tik lieliska Un 1. sezona man patīk, ja man ir vairāk draiveru 2. sezonas ekrānā
Beach Buggy Racing 2 Carreras ytjp
Jaunais atjauninājums ir muļķīgs, powerups jauninājums ir bez zvaigznes jauninājums, un tas ir paredzēts arī vietējai vairāku spēlētāju spēlei, kurā mēs varam spēlēt ar saviem draugiem, un arī roboti, ar kuriem mēs spēlējam, ir pārāk daudz, mums ir nepieciešams reālas personas vairāku spēlētāju režīms.
Pārsteidzoša jautra spēle Man ir 11 gadi, un man ir tāda uzmanība kā 3 gadus vecam bērnam, un tas mani nomāc. Man tas patīk!!!!
Nopietni??!!! Jūs, puiši, samazinājāt Police Chase biedēšanas laiku uz pusi? Tagad ir tikai 10,5 sekundes! Kāpēc? Jūs, puiši, attīstāties ar katru atjauninājumu... Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kāpēc jūs to darītu? 🙏🏻 Es atceros, ka iegādājos un uzlaboju to ar zelta monētām un naudu un dārgakmeņiem.. Tagad jūs to samazinājāt līdz 10,5? Kā tas nav kvalificējams kā KRĀPŠANA? Vai tas nav krāpnieciski, ka jūs ņemat mūsu zeltu un dārgakmeņus par noteiktu lietu un pēc tam to samazinat??? Es vienmēr esmu pirmais, bet tas ir nožēlojami!!
Lieliska spēle. tas ir vairāk nekā bb racing 1
Viena no labākajām spēlēm Play veikalā, ko varat atrast... Esmu spēlējis 1 un mīlēju katru minūti... Tagad 2?... Yo... Vienkārši instalējiet to.
Patīk spēle, bet ienīst jauno atjauninājumu ar īpašajiem piedāvājumiem, un jūs, puiši, to tikai pasliktināt