Post by spurnesombtagas on Feb 24, 2022 7:09:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Massive Warfare: War of Tanks ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Massive Warfare: War of Tanks IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код неограничен всички ▞▞▞
▞▞▞ Massive Warfare: War of Tanks 2022 version ▞▞▞
Имам проблем с V.I.P, няма бутон за възстановяване на покупката, опитвам се почти два месеца да получа моя VIP, никой не слуша.,
хубаво приложение..без закъснение..но това беше преди..и понякога битката не е честна..трябва да се биете с много мощни опоненти..надявам се да оправите този вид мач.
Единствената причина, поради която мразя тази игра, е, защото буквално играчите крадат всичките ви убийства, те просто карат през картата, търсейки играчи с ниско здраве и ги стрелят, така че да не можете да убиете
Графиката е невероятна и геймплеят също. Единственият проблем е да събирам злато за безплатни играчи. Проблемът е, че гледах 1 час реклами, само за да получа 120 злато и това е несправедливо за безплатни играчи. Единствената опция е да купя. Все едно исках да купя Phatom, защото бях в играта от 5 дни. но струваше 150 злато. Толкова е неудобно да фармиш това количество злато. Можеш ли поне да ни намериш по-добър начин за отглеждане на злато по-скоро отколкото да харча парите си само за да си купя нещата. Просто моля
дотук добре, харесвам възможността да мога да избирам 3 различни превозни средства и всяко със своите предимства. контролите са странни в началото, но отидох до настройките и сега, като потребител на хеликоптер, мога да се движа много по-добре из картата, надстройките са бързи и е лесно да получите злато за неща, от които може да се нуждаете, аз лично не изтегляне на много игри, но тази е наистина добра
Има само 2 неща, които бих променил. 1 фактът, че можете да използвате само злато, за да получите нови превозни средства. 2 правят мачовете по-дълги. Те просто усещат, че е кратко.
Пилотите са шега...злато...до трудни за получаване...играта вече не е забавна...Давам на тази игра нула за справедливост...харчиш повече злато за война, отколкото правиш за спечелване война.... напълно погрешно...
всеки бутон, който натисна, ще изскача реклама, моля, поправете го.
става
Много добре в по-голямата си част. Има проблеми със стартирането, изглежда, че замръзва, трябва да го "ударите" по освежаващия wifi 3-4 пъти. Работи чудесно, след като сте в главното меню. Органите за управление се нуждаят от малко работа, джойстикът трябва да е насочен насочен, а не към превозното средство. Заключването се нуждае от малко облекчение, понякога е предизвикателство да отключите от цели. Добра работа
Играта ти грее толкова много. Наистина ми е писнало да удряш противник пет дяволи пъти и дори да не получаваш асистенция от 20 точки за асистирано убийство, твоята игра започва да ме вбесява и започва да гадно
Сега това е единствената битка, която успя да контролира, без да се налага да убивам всичко по пътя си, само за да спечеля. Наистина можете да накарате екипа си да подкрепи вашите действия. Това, което се опитвам да кажа, е, че наистина се наслаждавам на това приложение. Току що се присъединих към екип!
Страхотна игра, добро бойно изживяване и не е нужно да харчите цяло състояние за надстройки
Massive Warfare: War of Tanks ஆக்ஷன் bhkj
най-добрата битка за всички времена. Графиката е невероятна, битките са предизвикателни и забавни, контролите са прости.
Тази игра е наистина страхотна. Играя от години. Тази игра е гъвкава за всички играчи. Бях постигнал голям напредък. Просто заключете целта, презаредете и стреляйте!
би било добра игра, ако разработчиците не бяха дразнещи, това е просто още една игра за пари, не се притеснявайте
Нещо се осраха не ме пуска във играта срана игра.
Бъги бъги, няма да остане отворен дори да играе повече. Разработчиците трябва да надстроят сървърите. За разработчиците знаете, че вашите сървъри имат проблеми. Така че поправете го! Искате ли да ви изпратя екранна снимка, наистина Не ме BS, поправете проблемите, дори виждам как други играчи изчезват, когато играят, така че знам, че не съм единственият. Много е бъги, а когато е толкова зле, знаеш го!!!
това е добра игра. до трудно закупуване на нови превозни средства.
Като цяло Massive Warfare е много забавна игра. Обичам да го играя от време на време. Превозните средства в тази игра са абсолютно звездни! Графиката е добре. Край на графиката, геймплея? Достатъчно добър. Massive Warfare е страхотна игра със стрелба с 3 класа. Тези класове са земя, море и въздух. Харесва ми как всеки клас няма предимство пред друг. Разбира се, можете да летите над почти всичко като хеликоптер, но силата и издръжливостта на танк могат да ви спрат. Massive Warfare е страхотно
Супер игра, но пак... плащащите получават всички предимства. Направете го по-постижимо за тези с малко или никакви пари за харчене. Но като цяло страхотна игра!
здравей Всички Харесвам последната версия и вашите допълнения ключови карти; допълнително; оцеляване..... Но аз искам да възприемам идеята си и да направя обратимо развитие за превозни средства, които могат да се надграждат при атака или двигател или доставка... които могат да бъдат понижени. намалява с парите, докато играчите станат повече Контрол в развитието на своите превозни средства, за да избегнат разглобяването или загубата на превозни средства и след това да мразят играта или да я изтрият. Искам да дам свобода на играчите при разработването на техните превозни средства. Желая това.
това е забавна игра, но има много проблеми със синхронизирането на сървъра... много често преди битката да започне вече чувам "първо убийство", което е много нечестно... сървърът трябва да може да синхронизира всички играчи едновременно. След това автоматичното прицелване стана по-лошо от последната актуализация, често се насочва към грешна цел далеч зад истинската цел, много досадно на моменти. Плюс защо хеликоптерът е толкова бавен при базова скорост? трябва да е поне с 30% по-бързо от танкове или дори превозни средства на висене...
Massive Warfare: Gunship Wars פעולה wrc
Използвате хеликоптер, но не можете да летите високо? Наистина ли? Освен това управлението на превозното средство и управлението на насочването все още трябва да бъдат разработени. И мисля, че ако можете да добавите функция за използване на самолет в битка, би било чудесно. Предпочитам да играя с подобна игра, наречена "претоварване". Така че трябва да го деинсталирам
Много добра игра би дала 5 звезди, тъй като играта не спира да играе много, аз дадох 4 звезди. може би поправете проблемите с изрязването, това би си струвало 5 звезди. страхотна игра, която си заслужава да се играе. Говорете за ограбване на играчи. похарчих почти $250 и се мъча да играя, защото играта редовно прекъсва. Безплатна пробна версия на Vip хаха каква шега трябва да платите, за да получите безплатна пробна версия. коригирайте проблемите спрете да приемате $$$ просто го поправете. Не харча $$$, докато не се коригира. по-добре, ако можете да продавате нежелани превозни средства..
Обичайте графиката и играта. Контролите са ефективни и достатъчно лесни. Нива и карти отключват бързо Farley. Не харесвам системата за обратно отброяване на захранвания и персонализирани боядисвания, тъй като понякога хората трябва да спрат да играят веднага след като похарчат злато и не могат да се насладят на захранването.
Това е страхотно приложение, лесно за използване и забавно за игра. няколко думи за разработчиците, моля, направете го, за да можем ние играчите да видим какви умения има в превозните средства "ПРЕДИ" да го закупят.. искам да знам какво купувам.
забавно да се играе. би искал да има по-голямо игрално поле
боклук. Малко време играеш и след това или чакаш или плащаш $. Измама. Изтрий.
Надстройките могат да се извършват за по-кратки времена, отколкото да копнеете за единични надстройки
Справяй се! Дръж палтото ми! Джони е в храстите! Няма лъжица! yepper е наистина добра игра, разработчиците се гордеят със създаването, малко скъпа, но няма нужда да купувате, просто отделете времето си!
Изтриването иска да надстроите до много
Не си много приятна игра за игра. Единственото нещо, което е недостатъкът, е, че може да се наложи да похарчите много пари, за да получите подходящите подобрения и превозни средства, от които се нуждаете.
трябва да платите, за да сте конкурентоспособни СЕГА или просто бъдете търпеливи и гледайте рекламите
Може ли да имаме повече pinnata режим. Също така можем да имаме като рейтинг за най-добрите играчи в режим pinnata... наистина много обичам pinnata режим
Cat Dog Magic Tiles Музичке hxx
страхотна игра
Massive Warfare: War of Tanks Екшън fnb
След известно време като играя тази игра се изморих. Подобно на повечето игри, вие търсите пари и печелите безплатно злато, за да купувате нови превозни средства, отнема ЗА ВСЕГДА! Можете да кажете на хората, колкото искате, има много начини да получите безплатни пари и злато... но за златото просто не е вярно. Освен това в софтуера има няколко „бъгове“, като удар зад скала или сграда (която остава непокътната 🤔) или съюзници, които променят цвета си и внезапно се превръщат в врагове, или автоматичен мерник, който се люлее наоколо и т.н. Разочарован
Забавна игра, но твърде скъпа за напредване в играта. Много интересно забавление, но аз накарам разработчика да ми отвори кредитна линия или да намали драстично покупките в приложение. Все пак любимото ми, с изключение на политически мотивираното отмъщение на определени партизани. Освен ако разбира се не е добре всеки да говори както си иска, да говори боклуци извън обхвата на играта. Честно казано съм пристрастен към играта. Бих искал да предложа да премахнете войника, който се взира във вас, заемайки място, което може да бъде използвано
След като влязох в менюто с опции и промених схемите за управление няколко пъти, за да намеря добра настройка, разбрах, че няма такава. Контролите са ужасни в сравнение с повечето игри от този тип. Горивото свършва бързо. Можете да го спечелите обратно, но на по-ниска цена. Ако искате ново превозно средство, трябва да похарчите злато (премиум валута), което се печели БАВНО, или да плащате истински пари. Искате камуфляж или стикери за подобряване на статистиката на превозното средство, познахте, имате нужда от злато. Какво ще кажете за усилванията? Печелете кутии в мачове и чакайте часове, докато се отключат, или харчете злато, за да ги отворите по-рано. Вижте шаблона тук. Играта има потенциал, но това е ограничение в текущата настройка за монотарно грабване, в която се намира в момента. Освен ако не направят сериозни промени в икономиката на игрите, бих казал да играят друга игра.
Добре, обичам играта, дори препоръчах приятелите си към нея, но тя изостава с пъти на моя телефон с 1 GB ram
Контролите за шофиране могат да бъдат малко по-гладки, също така отнема много време, за да получите злато или да се повишите в шампионати. Също така трябва да добавите "гледайте реклама и пропуснете 30-60 минути" на кутията за отключване и надстройки. Въпреки всичко това е забавна игра!
В момента... нямам преглед... но направих 1 грешка... загубих над $25,000,000...7500 злато....ще опитам да играя отново...след това преглед...но аз правете като тази работа..да взривявате нещата...в ИГРАТА
Добра игра и не получавайте непрекъснат спам с нещо за купуване